Vattakanalin kuvia

Tamilipuolue AIADMK, jonka johdossa on ollut pitkaan nainen ja naisen kuvia nakee vielakin taman lipun yhteydessa. Tamilimaassa naisen johtoasemaan nousu on harvinaista. Tama puolue on edelleen vallankahvassaja sen lippuja nakee vaikkapa juuri autojen nokassa.

Tamilipuolue AIADMK, jonka johdossa on ollut pitkaan nainen ja naisen kuvia nakee vielakin taman lipun yhteydessa. Tamilimaassa naisen johtoasemaan nousu on harvinaista. Tama puolue on edelleen vallankahvassaja sen lippuja nakee vaikkapa juuri autojen nokassa.

Raikkaan varinen pikku kirkko sopii hyvin raikkaisiin kukkulamaisemiin. Nailla seuduilla kristillisyys on suosiossa. Eilen illalla majapaikkamme viereisessa hyvin vaatimattomassa kirkkohuoneessa veisattiin virsia antaumuksella.

Raikkaan varinen pikku kirkko sopii hyvin raikkaisiin kukkulamaisemiin. Nailla seuduilla kristillisyys on suosiossa. Eilen illalla majapaikkamme viereisessa hyvin vaatimattomassa kirkkohuoneessa veisattiin virsia antaumuksella.

Kodaikanal on vilkasta Intiaa. Onneksi vain 6 kilometrin paassa sijaitseva Vattakanal on paljon rauhallisempaa ja luonnonlaheisempaa seutua. Kodaikanalissa hienoa on ainoastaan kotitekoisen suklaan puodit.

Kodaikanal on vilkasta Intiaa. Onneksi vain 6 kilometrin paassa sijaitseva Vattakanal on paljon rauhallisempaa ja luonnonlaheisempaa seutua. Kodaikanalissa hienoa on ainoastaan kotitekoisen suklaan puodit.

Olen aina vaikuttunut, kun ihmiset ovat keksineet roskilleen uusiokayttoa. Muovipullojen kaytto kukkaruukkuina on kekselias ajatus. Pulloja voisi hyodyntaa viela paljon enemman monenmoisissa arjen hyodykkeissa, joskus niista on tehty esimerksi vesikouruja.

Olen aina vaikuttunut, kun ihmiset ovat keksineet roskilleen uusiokayttoa. Muovipullojen kaytto kukkaruukkuina on kekselias ajatus. Pulloja voisi hyodyntaa viela paljon enemman monenmoisissa arjen hyodykkeissa, joskus niista on tehty esimerksi vesikouruja.

Naita rumia puhelinliittymamastoja nousee Intiassa sinne tanne koko ajan kiihtyvaan tahtiin. Jokaisella yhtiolla on omat mastonsa. Kuinkahan paljon ne sateilevat? Tama masto on eiffeltornimaisen korkea kallioisten laaksojen vuoksi.

Naita rumia puhelinliittymamastoja nousee Intiassa sinne tanne koko ajan kiihtyvaan tahtiin. Jokaisella yhtiolla on omat mastonsa. Kuinkahan paljon ne sateilevat? Tama masto on eiffeltornimaisen korkea kallioisten laaksojen vuoksi.

Kauppamatkalta paluu: vaellusreitti Kodaikanalista Vattakanaliin kulkee vehreiden maisemien halki.

Kauppamatkalta paluu: vaellusreitti Kodaikanalista Vattakanaliin kulkee vehreiden maisemien halki.

Turistipaikat houkuttelevat mita mielikuvituksellisempia bisnesyrityksia. Tassa joku on keksinyt rahastaa hienolla kuvauspaikalla, tosin juuri tuolla hetkella maisemista ei nay mitaan sumun vuoksi.

Turistipaikat houkuttelevat mita mielikuvituksellisempia bisnesyrityksia. Tassa joku on keksinyt rahastaa hienolla kuvauspaikalla, tosin juuri tuolla hetkella maisemista ei nay mitaan sumun vuoksi.

Pyoremyrskyn tavoin liikkuva valkoinen karvaturri oli todellinen ADHD-tapaus. Tassa pentu nayttaa Kallelle kielta leikkiessaan hippaa.

Pyoremyrskyn tavoin liikkuva valkoinen karvaturri oli todellinen ADHD-tapaus. Tassa pentu nayttaa Kallelle kielta leikkiessaan hippaa.

DSCN0220

Taas vahan koirakuvia

Taas vahan koirakuvia

Kalle huikeiden rotkojen ja kallioiden ylla

Kalle huikeiden rotkojen ja kallioiden ylla

Kaytan Aloevera kasvia kasieni kosteusvoiteena. Tuo taianomainen kasvi sopii monenmoiseen laakinnalliseen tarkoitukseen.

Kaytan Aloevera kasvia kasieni kosteusvoiteena. Tuo taianomainen kasvi sopii monenmoiseen laakinnalliseen tarkoitukseen.

 

Kalle lahti hakemaan pankista rahaa Western unionin kautta. Kun palvelua kayttaa pankin kautta saa todennakoisemmin aitoa rahaa. Intiassa rahan vaarennys on iso bisnes! Kaikki aina juoruavat kuiskien ”Pakistanilaiset vaarentavat rahaa. Kaikki vaarat setelit tulevat sielta, koska he haluavat tehda hallaa Intian taloudelle.” Eikohan rahapajoja kuitenkin loydy ihan taalta omankin maan puolelta. No, pankissa setelit tarkistetaan, joten luultavasti niiden vesileimat ovat kohdillaan.

Piki haisee, kun vieressani kadulla pyorii asvalttimylly. Joku nakuttaa jossain ja autojen tottailyt hallitsevat aanimaisemaa. Kodaikanal on turismistaan huolimatta hyvin arkista Intiaa. Silti useimmat intialaiset matkailijat jaavat onneksi tanne palveluiden aarelle ja tekevat vain paivamatkan viereiseen Vattakanalin kylaan. Nain siella sailyy mukava rauha, liikennekin on verkkaisaa. Kodaikanal ei silti ole pahimpia ”hillstationeja”, Munnar on Kallen mukaan viela kiireisempi. Kodaissa kuitenkin pystyy kavelemaan kadun reunaa ja taalla on myos jotain hienoa, kuten herkullisten suklaiden puodit. Suklaata loytyy monilla mausteilla, kuten erilaisilla pahkinoilla, niin tummaa kuin vaaleaa, kookoksista ja kermaista. Lasin takana kukkuraisissa koreissaan suklaat pakottavat pysahtymaan ja ostamaan maistiaisia.

En nyt kirjoita pitemmasti, kun en saa tekstiini suomi-kirjaimia.

Kirjoittajasta

Anssku

Pesunkestävä humanisti, hippimäinen yhteiskuntapohdiskelija, sydämeltään vasemmistolainen, minimalistisen elämäntavan kannattaja ja luonnon kauneuden suuri ihailija.

Kommentoi