E-kirja Intian junista ilmestynyt

Intian junilla matkustaa vuodessa maailman väkiluku ihmisiä ja Intian rautatiet ovat maailman suurin yksittäinen työllistäjä. Tämä antaa hieman osviittaa, kuinka valtavasta ja vaikuttavasta ilmiöstä on kyse, kun puhutaan Intian junista. Siellä junat eivät ole vain keino matkustaa paikasta toiseen vaan tärkeä osa maan kulttuuria.

Matkailijan ei kuitenkaan aina ole helppoa ymmärtää junainstituutiota Intiassa, lähinnä lippujen hankintaan liittyy monenmoisia koukeroita. Kalle antaa pienimuotoisessa opuksessamme yksityiskohtaisia neuvoja, kuinka liput hankitaan ja mitä tarkoittavat lippujen moninaiset merkinnät. Hän myös valottaa, millaisia erilaisia junia ja luokkia on ja kuinka ne eroavat toisistaan. Lopuksi hän myös esittelee parhaita nettisivuja, joissa asioihin voi perehtyä syvällisemmin.

Opuksen toisessa osiossa minä kerron tarinoita junien ja asemien ihmeellisestä maailmasta. Tarinat luovat lukijan eteen maisemia erinäisistä tilanteista junissa ja valottavat laajemmin junamatkustusta.

Kirja löytyy tukituotteista ja suora osoite on:

http://kulkuritarinat.net/tukituotteet/e-kirja-intian-junat-faktaa-ja-tarinoita/

Kiitän jälleen Tuomas Mäkelää (Tumma studio), joka loi kirjalle ulkoasun!

 

Opuksen kansikuva

Opuksen kansikuva

Kirjoittajasta

Anssku

Pesunkestävä humanisti, hippimäinen yhteiskuntapohdiskelija, sydämeltään vasemmistolainen, minimalistisen elämäntavan kannattaja ja luonnon kauneuden suuri ihailija.

Kommentoi