Assamin kuvia

Nyt tarkeee! Delhissä lämpö huitelee nyt päivisin 42 tienoilla, yöksi lämpö laskee, mutta nähtävästi hyvin hitaasti. Vieläkin näyttäisi olevan 33, vaikka kello on jo 20.15. Katsoimme forecan sivuilta myös muiden kohteiden lämpötiloja. Gangotrilla, jonne Kalle on suuntaamassa lämpö oli alle 5 ja välillä näytti satelevan räntää. Almoran tienoilla eli Kasar devissä, jonne minä taas olen suuntaamassa odottelemaan Kallea hänen pohjoisen kierrokseltaan, taas on ihanne lämpö eli koko ajan alle 30, yöllä vähimmillään 15.

Näyttäisi aika varmalle, että tiemme eroavat vähäksi aikaa. En näe mitään mieltä lähteä enää istumaan pitkiä bussimatkoja (no yksihän minulla olisi joka tapauksessa edessä, mutta vain yksi), koska koilisessa tuli jo istumalihaksia kulutettua urakalla. Nuo bussireiti ovat myös varmasti osastoa ”drive slow, live long”, kuten kyltit kehottivat Arunachalin vuoristoteillä. En mitenkään pelkää noita teitä, ihminen kohtaa loppunsa, kun on tarkoitettu, mutta eivät ne silti miellyttäviä ole. Luihin ja ytimiin tunkeutuva kylmyyskään ei oikein kiehdo, koska sitä saa kokea Suomessa aina tarpeeksi. Pieni viileys on aina virkistävää, kuten Tawangissa, mutta kunnon kymyys vain on kerta kaikkiaan liian hytisyttävää.

Laitan nyt tähän muutamia Assamin kuvia. Nyt osaan jo laittaa kuvatekstit kohdilleen. Pahoittelen, ettei kaikissa edellisissä kuvissani vissiin ole näkynyt kuvatekstejä! Laitoin kyllä tekstit ”otsikko osioon”, mutta ne eivät tulleet kuvien yhteyteen.

 

Kirjoittajasta

Anssku

Pesunkestävä humanisti, hippimäinen yhteiskuntapohdiskelija, sydämeltään vasemmistolainen, minimalistisen elämäntavan kannattaja ja luonnon kauneuden suuri ihailija.

Kommentoi